Om oss

Kristent Fellesskap Oslo er mennesker som ønsker å leve livet som etterfølgere av Jesus Kristus. Ekte liv. Hver dag. Hele uka. Vi ønsker å formidle kjærlighet og Guds ord til menneskene rundt oss. Kjærlighet vi har fordi Gud har elsket oss først. Kjærlighet vi ikke har gjort oss fortjent til, men som Jesus gir oss av sin nåde.

Vi tror Gud har satt oss sammen for å tjene andre. Så andre skal få oppleve mer kjærlighet i livet. Så andre skal få bli kjent med Jesus. Han lever i dag og ønsker å ha et personlig forhold til alle mennesker!

Vi tror at bønn til Gud virker. Prøv og se!

Vi tror at Bibelen er Sannheten med stor S og at den gir relevant og kraftfull rettledning til alle mennesker i vår tid. Full av gode løfter, håp, nestekjærlighet, nåde, trøst og visdom. En bok som legger grunnlaget for et meningsfullt liv.

Vi er glade i byen vår og ønsker at Oslo skal være en god by for alle som bor her. Vi ønsker at alle skal kjenne seg trygge og kjenne seg elsket. At ingen skal leve i fattigdom eller nød. At innflyttere til Oslo blir godt mottatt. At barn og ungdom har trygge og gode oppvekstvilkår. Vi ønsker å være med å bidra til at Oslo blir en slik by. Vi vil bidra med praktisk hjelp. Med nestekjærlighet. Ved å be for byens ledere, skoler, helsetilbud og trengende. Ved Guds hjelp.

Vi møtes ukentlig til samlinger hjemme hos hverandre og annenhver uke til fellessamlinger. Hvis du ønsker er du hjertelig velkommen til å være sammen med oss! Se kontaktinfo på egen side.